Multilot valgte Cognito

Vinnerglede, underholdning og Gamification – dette er vi så heldige at vi får være med på! Mot slutten av fjoråret ble vi kontaktet av Multilot som hadde behov for en praktisk, kreativ og operativ partner for videre utrulling av sin spillkommunikasjon på sin Agillic plattform.

«Vi trenger en partner som er proaktiv, kreativ og løsningsorientert, det har vi fått med Cognito»

Samarbeid med Agilic

Multilot leverer nasjonalt godkjente teknologiløsninger for pengespill i et globalt marked. De hadde allerede en partner for CRM relaterte tjenester på Agillic plattformen i Danmark, men ønsket enklere og tettere tilgang til råd og gjennomføring i det Nordiske markedet.

Vi fant tonen og Cognito søkte Agillic om et partnerskap. Avtalen med Agillic ble signert og lisenser overført Cognito, som nå leverer MarTech services til Multilots konsepter, blant annet for lotteriet SnapChanceSnapChance er et digitalt pengespill der bruk av spillers egne bilder benyttes, og vinnersjansene er gode. Inntekter fra lotteriet går til Right To Play sitt viktige arbeid for barn, hvor lek står i fokus.

Greit nok, men god marketing automation er i en helt annen klasse når det gjelder treffsikkerhet! Da kan du målrette e-post, DM, organiske innlegg i sosiale medier eller SMS med ulikt budskap til hver kunde etter at du har segmentert ut fra all informasjon du har om hver kunde i databasen.

En proaktiv partner

Multilot sin godkjente teknologiplattform blir brukt for å skape inntekter som finansierer humanitære formål, noe vi liker veldig godt og et samarbeid som gir god mening.

«Vi trenger en partner som er proaktiv, kreativ og løsningsorientert, det har vi fått med Cognito» sier Steinar Brændeland i Multilot. «Når vi jobber med kommunikasjon rundt våre spillkonsepter trenger vi en aktiv partner som forstår personalisert kommunikasjon. Både på den tekniske siden, ved å utvikle et skreddersydd dialogløp, og på utformingen av tekst og visueller. Det er en helhet i det Cognito leverer som vi er meget godt fornøyde med»

«Det er en helhet i det Cognito leverer som vi er meget godt fornøyde med»

Menneskene skaper suksess

Cognito er et teknologisk drevet marketingbyrå, men det er menneskene hos oss som skaper suksess – ikke applikasjonene alene! Det er oppdragsgiver, i dette tilfellet Multilot som skal være premissgiver, ikke applikasjonen. Det er det tette mellommenneskelige samarbeidet som skaper grobunn for de gode konseptene og som gjør at vi kan utvikle gode og verdiøkende tjenester.

Vi legger mye i å bli godt kjent med kundene samt å finne en god kjemi. Vårt mål er å lykkes sammen med kundene våre. Multilot har mange spennende konsepter og er en kreativ gjeng.

Vi er stolte og ydmyke for å få lov til å jobbe sammen med Multilot!

Lyst til å nå nye høyder?

Det vil vi også. La oss ta en prat, eller et møte, for å finne ut hvordan vi kan hjelpe til.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.