Rådgivning, kreativitet og prosjektledelse

Ingenting vokser inn i himmelen, uten at alle parter trekker i samme retning.

Når vi sier at vi er et teknologidrevet marketing byrå, vil vi alltid fokusere på at det er behov for flere fagområder for å få suksess. Å anbefale en markedsaktivitet uten syn på teknologi og kreativitet vil være en stor feil. Like galt er det om innholdet ikke treffer målgruppen, eller at butikken ikke er klar til å ta imot kunden.

Fokus på rett plass

I alle år har vi hatt fokus på prosjekt- og prosessledelse, og tatt ansvar for at aktiviteten snakker med teknologien, at innholdet er godt, og at organisasjonen er klar!

Rådgivning, kreativitet og prosjektledelse er vår grunnmur. Alle våre prosjekter blir berørt av disse fagområdene i større eller mindre grad.

Vi har fem uttrykte tjenesteområder, og felles for alle er behovet for å sy sammen alle delene en kampanje, eller et program, består av. Hva vil du si? Hvem skal du si det til? Når skal du si det? Hvor skal du si det?

Om det er i nettbutikken, på plakaten i butikk, i e-posten eller i sosiale medier du skal si det: Vi har gjort det før – vi effektiviserer ditt prosjekt!

Les mer om:

Ønsker du å vite mer om rådgivning, kreativitet og prosjektledelse?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for et møte.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.