Få flere kunder

Registrer deg for 2 timers gratis workshop.

Sammen skaper vi en konkret plan for kommunikasjon og markedsføring som legger grunnlaget for økt vekst.

La oss bruke 2 timer sammen på idémyldring for å øke salget til din bedrift.

I Cognito har vi kun ett overordnet mål for våre kunder – vi skal hjelpe dem med å skape økt vekst. For å nå dette målet begynner vi med en workshop. Vi blir kjent med kundens utfordringer og sammen skaper vi konkrete ideer for kommunikasjon og markedsføring, som vi kan gjennomføre for å nå kundens forretningsmål.

En hektisk hverdag gir lite tid til å løfte blikket og se sin egen bedrift i fugleperspektiv. Men å analysere sin egen markedsføring og kommunikasjon er helt nødvendig. Det er her vi kommer inn. Våre eksperter på digital markedsføring og kommunikasjon kan hjelpe dere med å sette riktig digital strategi – som gir økt vekst. Sett av tiden, det kommer til å være verdt det!

Målgruppe

Workshoppen passer best for bedrifter som:

  • Har et behov for sparring rundt kommuniksjon og muligheter i digitale kanaler
  • Er flere enn 10 ansatte

Metodeskisse:

Del 1:

Introduksjon

Kort introduksjon av work­shoppens deltagere og roller.

Del 2:

Utfordringer

Vi drøfter bedriftens utfordringer rundt vekst­økning, lead­generering og salg. Hvordan fungerer bedriftens kommuni­kasjon i digitale kanaler i dag.

Del 3:

Idémyldring

Ut i fra input gitt i del 2 skaper vi ideer på hva som kan gjøres for å løfte salget og kommunisere bedre i digitale kanaler. Her er alt lov og ingen ideer er dumme eller feil!

Del 4:

Konkretisering

I del 4 av work­shoppen blir vi enige om de beste og mest gjennom­førbare ideene. Etter work­shoppen får dere tilsendt et ferdig dokument på til­takene vi har kommet frem til.

Målgruppe og forbehold

Vårt felles mål med workshoppen er å finne vekstmuligheter for din bedrift gjennom markedsføringsaktiviteter og kommunikasjon, som vi sammen kan jobbe videre om. Workshoppen passer best for bedrifter som har flere enn 10 ansatte. Vi tar forbehold om å kunne takke nei til henvendelser som vi mener ikke faller innenfor vår målgruppe.

Kom i gang med oss

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for et møte og en presentasjon av våre tjenester.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.