E-Commerce

eSELLER er en fleksibel e-commerceløsning som består av flere valgfrie moduler.

Løsningen har alt du trenger for å starte en skalerbar og profesjonell nettbutikk. eSELLER gir kunden funksjonalitet som øker salget, trafikken og synlighet i digitale kanaler. Kunden velger moduler basert på de kravene til funksjonalitet som nettbutikken har behov for.

Innovativ e-commerce- og nettbutikk-løsning

Den optimale kundereise har aldri vært viktigere enn nå. Med vår eCommerce-plattform, eSELLER, kan du bygge en nettbutikk som imøtekommer dine kunders behov og forventinger. Med en moduloppbygget og fleksibel struktur kan du med eSELLER raskt og effektivt bygge en solid, men likevel enkel og intuitiv nettbutikk basert på avansert teknologi. Våre spesialister hjelper deg med blant annet design, utvikling, integrasjoner og SEO.

Moduler

Vår eCommerce-plattform, eSELLER, består av en rekke basismoduler og tilleggsmoduler. Modulene gir deg funksjonaliteter som markant øker din synlighet og trafikk, samt booster ditt salg. Du velger modulene ut ifra de kravene til funksjonalitet du har til nettbutikken, og vi hjelper deg med å komme i gang på en hurtig og effektiv måte.

UX og design

Vår nettbutikk-løsning er basert på responsive og intuitive design-maler som tar utgangspunkt i målgrupper, digital brukeratferd og ytelse. Vi kan hjelpe deg med å velge et design som passer best til dine kunder og matcher din merkeidentitet, og sikrer deg at dine kunder kan handle hos deg på tvers av enheter. Det gir deg de beste forutsetningene for å gi den optimale kundereise.

Voucher og gavekort

Du kan øke kundetilfredshet og lojalitet ved å bruke vår voucher-modul, som gir mulighet for gjenkjøp og markedsføringskampanjer rettet mot spesifikke målgrupper. Med gavekort-modulen kan du selge et gavekort i nettbutikken, som dine kunder kan bruke enten online eller i en fysisk butikk.

Produktportefølje

Du kan opprette et ubegrenset antall av produkter og vi tilbyr også forskjellige funksjoner som alle hjelper dine kunder i kjøpsfasen og til slutt skaper mersalg. Det er funksjoner som f. eks Personal Recommandations, SMART search, produktsamliinger, produktsortering etc.

Frakt

Frakt kan være en avgjørende faktor for en kunde. Vår løsning har direkte integrasjon til både PostNord og GLS. Integrasjonen gir mulighet for å vise fraktpriser, utleveringssteder, Track&Trace, skrive ut etiketter, leveringsstatus etc.

Online betaling

QuickPay er en standardmodul til vår nettbutikk-løsning som bygger bro mellom din nettbutikk og dine kunders banksystemer. På den måten fungerer modulene som en kortterminal – bare på nett. I tillegg er det mulig å kjøpe integrasjon for blant annet PayPal og Klarna.

Profesjonell og skalerbar

eSELLER samler alt du trenger for å starte en skalerbar og profesjonell nettbutikk. Vi har full kontroll over den komplekse integrasjonen i dine forretningssystemer, samt betaling- og fraktløsningene. Vi tilbyr deg også markedsføring og Business Intelligence.

Tjenester

Utvikling og integrasjon

Vi leverer høy kvalitet i vår nettbutikkutvikling. Basert på ditt design og dine behov. Det er essensielt at nettbutikken din bygger på den nyeste teknologien, slik at du kan gi dine kunder en best mulig kundereise. I tillegg er det avgjørende at du får riktig integrasjon med dine andre forretningssystemer som PIM, ERP, CRM, logistikk og POS hvis du har fysisk butikk. Våre ERP-løsninger er basert på Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central. Det er mange fordeler med å velge en ERP-løsning basert på Microsoft Dynamics, inkludert integrasjon med mange andre Microsoft-produkter, og veldig gode muligheter for automatisering av prosesser.

Nettside og CMS

Online salg skal kunne gjøre mye mer enn bare selge varer i nettbutikken din. Derfor er det fornuftig å supplere din nettbutikk med en nettside hvor du kan dele relevant innhold som involverer kundene i dine produkter og løsninger. Vi tilbyr en CMS-plattform som kobler nettbutikken med nettsiden, og som matcher din redaktørs behov, uavhengig av tekniske ferdigheter.

SEO og e-postmarkedsføring

Kundene dine søker etter deg på Google. Skal de finne deg er det helt essensielt at du har riktige søkeord på de riktige stedene i din nettbutikk, sånn at sidene dine kan søkes opp og ligger høyt oppe. Vi holder oss alltid oppdatert på søkeatferd og algoritmer. Derfor kan vi tilby deg en komplett pakke med SEO-tjenester for å øke synligheten. I tillegg kan vi hjelpe deg med Marketing Automation for løpende kundedialog, som f.eks. nyhetsbrev – som ofte har høy konverteringsrate. Vi tilbyr blant annet APSIS, Mailplatform og Mailchimp.

Web hosting og support

Vi har en oppetid på +99,99%. Vi er vert for din nettbutikk-løsning, står for daglig sikkerhetskopiering, oppdateringer, SSL-sertifisering og 24/7 overvåking. Du har fri tilgang til vårt danske support team innenfor våre normale åpningstider. I tillegg har du muligheten til å kjøpe konsulenttjenester innen design, UX, integrasjoner etc.

Enkel og intuitiv app

Vi kan utvide din eSELLER eCommerce-løsning med en eSELLER-App. Den inneholder alle funksjonene du trenger for å gi kundene dine en optimal brukeropplevelse, og samtidig øke salg. Akkurat som vår eCommerce-løsning er vår app også tilpasset B2B-, B2C- og B2A-segmentet, og vi har god erfaring med alle gruppene. Vår app-løsning bygger på eSELLER og har derfor en direkte integrasjon – også til din ERP, PIM og eventuelle POS-løsning. Dette gir deg en samlet plattform og gir den en rekke funksjoner. Du sikrer blant annet at dine nøkkeltall alltid er tilgjengelig i sanntid. Utover det sørger du for at priser og rabatter på tvers av kanaler beregnes på akkurat samme måte fra det samme grunnlaget. Det gir gjennomsiktighet – både for deg og for dine kunder. Priser er en viktig parameter for de fleste kunder og det gir også troverdighet og er med på å bygge opp kundelojalitet.

Funksjoner

 • Økt mulighet for kundedialog
 • Fungerer på både Android- og iOS-enheter
 • Sporing via Google Analytics
 • Standard-app, som kan spesialtilpasses
 • Omnichannel kundeopplevelse
 • Auto Recognition på kunder
 • Økt kundelojalitet
 • Ensrettet pris- og rabattstruktur
 • Voucher-håndtering
 • Støtter mobilens funksjoner som GPS og kamera

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for et møte.

 • Hidden
 • Hidden
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.