Automatisert produksjon med EasyCatalog og InDesign

EasyCatalog er markedets mest komplette verktøy for å automatisere komplekse trykksakproduksjoner som f.eks prislister, kataloger, kundeaviser mm. I Cognito har vi god erfaring med å effektivisere trykksaksproduksjoner gjennom integrasjon av EasyCatalog for produksjon i InDesign.

Malverk som automatiserer produksjonen

Det er helt vanlig å spørre om råd når man står fast. Derfor er det så godt å få inn noen som ser utfordringen med nye øyne. Vi har samlet en gjeng med folk som har bred kompetanse, kan bidra med nye perspektiver og utfordre eksisterende ideer fra mange forskjellige vinkler. Selv om det kan være litt skummelt å gi arbeidet til noen utenforstående, er verdien det gir verdt det. Arbeidet vi leverer fra oss er sjeldent arbeidet til en enkeltperson, men et resultat av innspill fra flere dyktige folk, innen flere fagfelt. Det gir skikkelig gode løsninger.

Tidskritiske og effektive produksjoner

EasyCatalog er ideelt for tidskritiske publikasjoner og øker hastigheten på produksjonen dramatisk. Dette er kanskje den mest åpenbare fordelen ved bruk av EasyCatalog. Hvis en katalog, prisliste eller kundeavis skal settes opp manuelt vil en grafisk designer bruke veldig mye tid for å få alle sider til å se bra ut, og ha korrekt informasjon. Korrekturrunder frem og tilbake er en stor tidstyv som kan minimaliseres eller fjernes når produksjonen henter data rett fra datakilden. Da gjøres korrekturen i grunndataene og produksjonen oppdateres automatisk.

Minimerer risiko for feil

En produksjon med et velutviklet malverk kombinert med databaser og en automatisert produksjonsflyt vil ha mye færre feil enn en manuell produksjon. Spesielt hvis produksjonen består av mange repetitive oppgaver. Er grunnlaget i data og malverk korrekt satt opp vil risikoen for feil være minimal. Følgefeil ved gjenbruk av informasjon vil også helt elimineres.

Personalisering og segmentering

En gjennomarbeidet organisering av produktinformasjonen gir mange fordeler. Når dine grunndata er korrekt og integrasjonen er satt opp, tar det liten tid å lage varianter av en katalog, prisliste eller kundeavis. Det kan f.eks være forskjellig produktsortiment og priser til forskjellige målgrupper. En ny versjon av den samme katalogen, prislisten eller kundeavisen kan lages på veldig kort tid.

Avansert funksjonalitet

EasyCatalog er designet slik vi ikke trenger å programmere for å få mest mulig ut av det. Det er allikevel tilfeller hvor komplekse behov trenger skreddersydde løsninger som aldri kan dekkes i et generisk produkt. EasyCatalog har en scriptmodul som lar oss utvikle tilpassede løsninger ved hjelp av Javascript.
Ved å benytte Scripting-modulen kan vi lage en elegant løsning helt skreddersydd til dine eksakte krav.

I Cognito har vi en gruppe fagpersoner som har lang erfaring med automatiserte trykksak-produksjoner. Ønsker du å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å effektivisere dine publikasjoner, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Kontaktpersoner

Rolf Nordahl

Konsulent

Rolf har mange års erfaring med ledelse, system­utvikling og produksjon i reklame­byråer. Intern ledelse av produksjoner for retail-kunder, som f.eks. Elkjøp, XXL, ARK, Møbelringen, Jernia og REMA 1000. Rolf har bl.a. jobbet som driftsdirektør i FOLL Reklame­­byrå og som ateliersjef i Schjærven Reklamebyrå.

Tlf: 92 41 68 98  /  E-post: rolf@cognito.no

Anders Askevold

Prosjektleder

Anders har bred erfaring med utvikling av skreddersydde selgerløsninger, netthandelsløsninger, PIM, produksjons­systemer og IT innen reklame­bransjen. Har tidligere jobbet med å sette opp arbeidsflyt- og produksjons­systemer for XXL, Elkjøp, Bohus, Power og Byggmakker. Anders har lang fartstid fra retail segmentet bl.a. som prosjekt­leder innenfor e-handel, system­eier i Schjærven Reklame­byrå og fra Papirfly.

Tlf: 90 61 39 84  /  E-post: anders@cognito.no

Ønsker du å vite mer om automatisert produksjon?

La oss ta en kaffe og en hyggelig prat, så tar vi det derfra. Ingen forpliktelser, selvsagt.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.