MailUp fra Cognito

MailUp er et Marketing Automation-verktøy med oversiktlige og gode grensesnitt. Automatiser e-post og SMS med sikker og effektiv skybasert drift samt muligheter for de nødvendige roller og funksjoner i din bedrift. Registrer deg for 15-dagers uforpliktende og gratis prøveperiode av MailUp.

Integrasjoner – åpen og fleksibel

Integrer MailUp enkelt og raskt med dine systemer, eksterne databaser, CRM, CMS, ERP, e-commerce og mye mer.

Magento
Zapier
WordPress
Facebook
Microsoft Dynamics 365
Salesforce

Uendelige muligheter

Lag mobiloptimaliserte e-poster enkelt og effektivt. Din design vil alltid se ut slik du ønsker uansett hvilken enhet e-posten vises på.

Du kan velge, og enkelt tilpasse en av mange profesjonelle maler – eller få en spesialtilpasset design med vår hjelp. Du trenger ingen kunnskap om koding – drag-and-drop, enkelt og intuitivt.

Personlig og relevant

Adferds- og lokasjonbaserte filtre og grupper: Segmenter mottakerene dine ut ifra de kundereisene du har definert.

Flett inn variabler som navn, saldo på bonuskonto, nærmeste butikk og mye mer slik at dialogen oppleves personlig og relevant.

Automatisering

Velkomstprogram, bursdagshilsner, adferdsbaserte triggere, salgsoppfølginger med mer. Automatiser så mye eller lite du vil av e-post- og SMS-dialogen. Bruk våre forhåndsdefinerte triggere, eller lag dine helt egne.

Rapportering

Se trender og gjør dypdykk i enkeltstående kampanjer med mulighetene for rapportering i MailUp. Du får åpning og klikk for hver mottaker. God statistikk er begynnelsen på bedre og bedre kampanjer.

GDPR-innrettet

Fire bokstaver med stor betydning for markedsførere og annonsører som bearbeider kundedata. MailUp bygger oppunder personers rett til tydelighet ved avgivelse av samtykke, rett til å se egne data samt rett til reservasjon eller sletting.

Perfekt e-post på alle plattformer

E-postkompatibilitet, HTML-kode og forekomst av spam-ord blir sjekket gjennom MailUp.  Dette sikrer deg alltid den best mulige presentasjon og levering av din kampanje til dine ulike mottakere.

Sjekk av e-postklient

Med MailUp har du mulighet til å forhåndsvise dine e-poster, se hvordan de ser ut og oppfører seg i 76 e-postklienter. Inkl. smarttelefoner og nettbrett, alt dette på bare noen få minutter.

Sjekk av linker

En e-post med linker som ikke fungerer kan potensielt ødelegge en ellers perfekt kampanje. Med MailUp sjekkes alle linker før utsendelse, slik at du enkelt og raskt sikrer deg at alle linker i ditt budskap fungerer.

Spam-sjekk

Nå mottakeres innboks og optimaliser din leveringsevne med spamsjekk i MailUp. Med bare et klikk kan du analysere innholdet i din e-post for eventuelle HTML-kodefeil og få beskjed om ord og setninger som kan trigge spamfiltre.

SMS – Fleksibelt, tilpasset og relevant

Med dynamiske felter kan du personalisere dine SMS-er basert på dine kontakters aktiviteter, interesser og personlig informasjon.

Sammenkoblede meldinger

Få hele ditt budskap ut med sammenkoblede meldinger. Få opptil 3 SMS-meldinger i 1.

Link tracking

Som en av få tilbydere på markedet er det nå mulig i MailUp å tracke linker i SMS-kampanjer.

Send personlige SMS-er automatisk

Treff den riktige mottaker på det riktige tidspunkt med skreddersydd og relevant innhold. Vårt marketing teknologi verktøy gjør arbeidet for deg.

Bygg din landingsside i MailUp til blant annet SMS

Med vår nye «drag-and-drop»-editor kan du bygge en mobiloptimalisert landingsside dedikert til dine produkter og service. Inkluder linken i din SMS eller dine e-poster og du er klar!

MailUp brukes av over 10 000 bedrifter i 50 land.

Prøv MailUp

Registrer deg for 15-dagers uforpliktende og gratis prøveperiode av MailUp.

personvernerklæring*