Performance Marketing

Nesten all markedsføring er digital, men digital markedsføring er noe eget
La oss være de første til å si det, å kalle noe «digital» markedsføring er ganske rart. Vi lever tross alt i en digital verden der selv utendørsreklame ofte er digital. Likevel er det noe med måten vi jobber på som gjør det verdt å definere Digital markedsføring som noe eget.

Og det er her begrepet Performance Marketing kommer inn.

Konstant forbedring

Vi jobber både med betalt annonsering og organisk innhold på Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Snapchat og Google. Men det er den betalte annonsering som virkelig høster frukter. Gjennom Performance Marketing utnytter vi algoritmene på de forskjellige plattformene til å stadig treffe målgruppen bedre. Vi analyserer, tester og justerer, både innhold og segmentering, for at dine annonser skal treffe de rette menneskene. Det gir høyere treffsikkerhet, til en lavere kostnad.

Egne eksperter i København

I Danmark har de lenge hatt et sterkt og stort fagmiljø innen digital markedsføring. Derfor opprettet vi i 2021 et eget underkontor i København, som er et rent teknisk digitalt byrå. Vi leverer innholdet og de leverer det tekniske. Det er et samarbeid som sørger for at du som kunde får det ypperste ekspertise innen digital markedsføring.

Dette er viktig for oss når vi jobber med Performance Marketing

Godt innhold er fortsatt 🤴 – Det hjelper ikke å treffe de rette kundene når budskapet er dårlig. Derfor jobber vi alltid helhetlig med et godt kreativt konsept i bunn og sylskarp Performance Marketing.

Kanaler må jobbe sammen – Den virkelige suksessen får du når de forskjellige kanalene gjør hverandre gode. Derfor vil vi alltid anbefale flere kanaler for å treffe kundene oftere og bedre.

Kundereise – Du ville ikke spurt en fremmed om å reise på ferie sammen, og du bør ikke spørre en fremmed om å kjøpe produktet ditt. Ved å tenke salg gjennom en kundereise lager vi ulike budskap til ulik tid. Det øker vi sjansen for å få til et salg, når tiden er rett for det.

Testing, feiling, testing, suksess – Vi sitter ikke med fasiten, dessverre. Men vi kommer oss dit! På veien må du teste og justere, teste og justere, teste og justere. Beholder du tålmodigheten, så kommer resultatene.

Ønsker du å vite mer om performance marketing?

Les gjerne vår artikkel, Performance marketing – kort forklart. Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for et møte.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.