Digital markedsføring må ha fokus i eCommerce prosjekter

Din nettbutikk er verdiløs uten kunder.

Det finnes utallige IT-leverandører og programvarehus som tilbyr utvikling og implementering av eCommerce løsninger. De fleste tradisjonelle leverandørene har en teknologisk tilnærming til et netthandelsprosjekt. Hovedfokuset er ofte på integrasjoner, dataflyt, logistikk, betalingsløsninger mm. Det er selvfølgelig riktig og viktig, men hvis det ikke er en helhetlig tilnærming til prosjektet kan du raskt ende opp med en unødvendig kostbar nettbutikk, som står uten kunder.

Vår tilnærming er annerledes enn tradisjonelle konsulentselskap. Alt det tekniske som er nevnt ovenfor er utvilsomt helt essensielt for at nettbutikken skal fungere optimalt, men hovedfokuset er allikevel at den skal drive salg. En netthandel uten trafikk har ingen verdi!

Derfor må digital markedsføring være en viktig del av strategien og planen når eCommerce prosjektet gjennomføres. Tradisjonelle konsulentselskaper har ofte manglende kunnskap om dette fagområdet. Det er viktig for en sluttkunde å vite at nettbutikk og digital markedsføring henger veldig tett sammen.

Salgsutløsende digital markedsføring

I Cognito hjelper vi bedrifter med å øke salget gjennom en optimalisert nettbutikk og salgsutløsende digital markedsføring.
Vi er godt vant med å opptre som en fullservice leverandør til kundene våre og bidrar ofte på flere enn et område. For flere av våre oppdragsgivere fungerer vi som utvidet del av deres egen organisasjon. Dvs at vi hjelper til med alt som er av arbeid rundt nettsider, nettbutikk, innholdsproduksjon, kommunikasjon i sosiale medier, markedsføring med mer. Med nære bånd, gode ruting og jevnlig dialog avlaster vi kunden slik at de kan ha fokus på egen kjernevirksomhet. Noen av våre kunder «outsourcer» hele markedsavdelingen til oss.

Det kan være en stor fordel for en bedrift å ha et byrå som kjenner hele deres digitale infrastruktur. Dette gjør det enklere å sette opp et multikanals kommunikasjonsløp, og kunden har ett kontaktpunkt. Denne modellen gir også en meget god avkastning, da alle digitale kanaler henger sammen i en helhetlig kommunikasjons- og markedsføringsstrategi.

Kort fortalt så kan vi levere din nye nettbutikk og velge de riktige metodene innen digital markedsføring som gir maksimal trafikk inn til butikken. Vi lykkes når våre kunder for økt kundevekst og omsetning.

Kontaktpersoner

Rolf Nordahl

Konsulent

Rolf har mange års erfaring med ledelse, system­utvikling og produksjon i reklame­byråer. Intern ledelse av produksjoner for retail-kunder, som f.eks. Elkjøp, XXL, ARK, Møbelringen, Jernia og REMA 1000. Rolf har bl.a. jobbet som driftsdirektør i FOLL Reklame­­byrå og som ateliersjef i Schjærven Reklamebyrå.

Tlf: 92 41 68 98  /  E-post: rolf@cognito.no

Anders Askevold

Prosjektleder

Anders har bred erfaring med utvikling av skreddersydde selgerløsninger, netthandelsløsninger, PIM, produksjons­systemer og IT innen reklame­bransjen. Har tidligere jobbet med å sette opp arbeidsflyt- og produksjons­systemer for XXL, Elkjøp, Bohus, Power og Byggmakker. Anders har lang fartstid fra retail segmentet bl.a. som prosjekt­leder innenfor e-handel, system­eier i Schjærven Reklame­byrå og fra Papirfly.

Tlf: 90 61 39 84  /  E-post: anders@cognito.no

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for et møte.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.