Litt mange hatter?

Markedsføringens verden er full av ulike roller, og ofte forventes det at du som markedsfører skal bekle alle.

Innholdsguruen

Innholdsguruen

Et bilde sier mer enn tusen ord, men innholdsguruen lager tusen ord av et bilde. Der andre ser en grå hverdag, skaper de engasjerende innhold og historier som engasjerer og fortryller publikum. 

Den kreative dynamoen

Den kreative dynamoen

En hvirvelvind av kreative tanker som fører til ideer og løsninger som verden aldri har sett før, og som har like mange ideer i løpet av én dag som andre har på ett år. En uvurderlig kraft. 

Strategi-navigatøren

Strategi-navigatøren

Med datadrevet innsikt i den ene hånden og kunnskap i den andre, guider navigatøren merkevaren gjennom kjent og ukjent farvann i retning av suksess. Isfjell er nøye planlagt for og kursendringer allerede i bakhånd. 

Den digitale alkymist

Den digitale alkymist

Som ren magi omgjøres fysiske muligheter til digitale virkeligheter. Med en blanding av kreativitet og teknologi skapes engasjerende kampanjer som konverterer kunder fra alle plattformer.  

Den analytiske tallknuseren

Den analytiske tallknuseren

Der vanlige folk blir vettskremt av store tall er det her analytikeren trives best. Time ut og time inn brukes på dypdykk i data for å finne nyttige innsikt som avslører forbrukerens vaner. 

Merkevare-maestroen

Merkevare-maestroen

Den elegante dirigenten som sørger for at alle i orkesteret spiller riktig Tone of Voice. Med stødig hånd samspilles alle instrumenter etter merkevarens profil, på tvers av kanaler, helt ned til den minste symbal.

Men hvem klarer egentlig være analytisk datatolker, kreativ tekst­forfatter, strategisk mester­hjerne og Nordens fremste ekspert på SEO, META og e-post­markedsføring på én og samme tid?

Ikke mange.

I Cognito har vi flere ulike mennesker som kan ta på seg hattene du ikke liker, klarer eller ikke har tid til. Vi fikser alt, med rett hatt(itude).

La oss ta en hyggelig prat, så tar vi det derfra. Ingen forpliktelser selvsagt.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.