Anton Sport Storgata

Kunde:
Anton Sport

Bransje:
Sports- og fritidsutstyr

Start:
2005

Anton Sport

Går du inn i en Anton Sport-butikk, skal det godt gjøres å ikke se noe som vi har vært med på å lage. Siden 2005 har vi nemlig hjulpet Anton Sport med flere ulike aktiviteter som blant annet plakater og butikkmateriell. Og det er mye som skjer i løpet av nesten 20 år! Det gjør at Anton Sport er en av de kundene vi kjenner omtrent like godt som oss selv.

Dette gjør vi:

  • Konseptutvikling
  • Rådgivning og prosjekt­ledelse
  • Design
  • Trykksaks­produksjon
  • Butikkmateriell
Anton Sport – Opplev mer

Trykksakproduksjon

Vi er ansvarlige for å levere alt av butikkmateriell, inkludert plakater, lyskasser, banner, folie, skilt med mer, til Anton Sports mer enn 30 butikker. I tillegg koordinerer vi effektivt med ulike trykkerier for å sikre levering og profesjonell montering av disse produktene i hver butikk.

Konseptutvikling

Vi utvikler kreative konsepter som Runvalanche og Skivalanche, og tar deretter ansvar for å lage alt tilhørende materiell. Fra plakater og annet materiell til digitale ressurser, for å gi hver kampanje sin unike visuelle identitet.

Anton Sport Storgata
Emblem til Anton Sport Skivalanche
Emblem til Anton Sport Runvalanche

Enkel bestillingsportal

For å sørge for at butikken har enkel tilgang på materiell, har vi utarbeidet en bestillingsportal der ansatte enkelt kan bestille ulikt materiell rett til sin butikk.

Smertefri produksjon av mange plakater

Når flere hundre ulike plakater skal produseres er det greit å ikke gjøre alt manuelt. Ved å bruke EasyCatalog lager vi haugevis av varianter, nesten helt automatisk.

Anton Sport Storgata
Anton Sport Storgata

Lyst til å nå nye høyder?

Det vil vi også. La oss ta en prat, eller et møte, for å finne ut hvordan vi kan hjelpe til.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg. Se hvordan vi behandler personopplysninger.