Vårt arbeid

Her kan du lese mer om vårt samarbeid med våre kunder

Kunder kommer til oss av mange grunner. Noen vil sende ut nyhetsbrev eller starte automatiserte prosesser. Andre vil ha annonsering og performance marketing. Vi lager innhold og kampanjer – skaper strategier og nytt design. Scroll deg nedover siden for å lese om noe av arbeidet vi har utført for våre kunder.

Rekordresultat for O.B.Wiik

20% økning i driftsinntektene, rekordhøy ordreinngang og det beste resultatet på 5 år! Kundene renner inn hos O.B.Wiik og vi gratulerer med de gode resultatene.

Cognito har hatt et nært samarbeid med O.B.Wiik siden 2018 og er veldig glade for tilliten de viser oss. Gjennom en helhetlig og langsiktig strategi har vi sammen skapt markedsføring og kommunikasjon som gir resultater. Det er vi glade for, det er nemlig resultater vi lever av.

Les mer om oppdraget

Multilot valgte Cognito

Vinnerglede, underholdning og Gamification – dette er vi så heldige at vi får være med på!

Mot slutten av fjoråret ble vi kontaktet av Multilot som hadde behov for en praktisk, kreativ og operativ partner for videre utrulling av sin spillkommunikasjon på sin Agillic plattform.

Les mer om oppdraget

Merkevarebygging for Hyre

Hyre er oppdragsgiveren som motiverer oss til å utvide forretningsmodellen og tjenestespekteret.

Vi kommer oss ut av huset, gjør produksjoner i friluft og reflekterer rundt våre egne kjerneverdier.

Les mer om oppdraget

Automatisert katalogproduksjon for Glava

Cognito hjelper Glava med å effektivisere produksjonen av komplekse kataloger.

En katalog på flere hundre sider kan produseres på minutter når malverk og datagrunnlag spiller sammen.

Les mer om oppdraget

KONA-eventyret

Spoiler – denne fortellingen ender med at Hyundai selger 6000 elbiler på under to uker, gjennom vår bestillingsløsning. Se hvordan vi gjorde det.

«Her er tekst til nyhetsbrevet som skal ut i kveld», var meldingen fra markedsavdelingen i Hyundai, den 26. februar 2018. Eller sånn vi kjenner datoen: Kvelden før lanseringen av Hyundai KONA electric. På dette tidspunkt hadde over 16 700 personer allerede meldt sin interesse i vår køordning.

Les mer om oppdraget