Content

Vi utvikler kreativt innhold med tydelig budskap

Når vi utarbeider content (innhold) og tekster for våre kunder, setter vi oss alltid inn i kundens situasjon.

Kommunikasjon

Hva skal vi kommunisere, hvem skal vi kommunisere til og hvor/når skal vi kommunisere? Innholdet vi bruker i markedsføring, bør passe til de riktige stegene i kundereisen – og det kan vi hjelpe dere med. Enten om dere ønsker tekster skrevet til deres hjemmeside, få oppdatert annonser eller finne frem til hva det er som konverterer, vi kan hjelpe deg og gi gode råd og veiledning.

Vi lager content til følgende:

  • Videoer og tekster til Facebook
  • Annonsetekster til Google Ads
  • Annonsetekster og videoer til Instagram
  • SEO-tekster til hjemmesider
  • Og mye mer

Ved første «touchpoint» skal kunden bli kjent med merkevaren

Vi hjelper kunder med å forstå hele kundereisen. Første gang dere treffer kundene med for eksempel en Facbook-annonse, er ikke alltid det riktige tidspunktet å kommunisere et salgsbudskap. I stedet bør brukeren først bli kjent med merkevaren, her kommer content til nytte. Det kan være en kort og Facebook-vennlig brandvideo med tilhørende tekst eller fortelling. Det kan også være at første touchpoint for deres kunder er en SEO-optimalisert tekst til de landingssidene som en ny bruker typisk starter på.

Har dere problemer med å lage tekster fordi produktene deres er kompliserte?

Uansett bransje, produkttype og plattform så kan vi hjelpe dere. Vi utarbeider content til alt fra finansbransjen, tunge «cloud»-løsninger, mote/klesmerker og mye mer.