Facebook

Ønsker dere å komme i gang med annonsering på Facebook eller har dere et eksisterende setup som kan forbedres?
Uansett hvilken utfordring dere har, kan vi hjelpe dere med målrettet annonsering på Facebook.

Skap vekst for din bedrift ved hjelp av annonsering på Facebook

Vi jobber med Facebook-annonsering for store og små kunder innenfor B2B og B2C.

Uansett om dere allerede er i gang med Facebook-annonsering, kanskje dere mangler et byrå til å håndtere og forbedre deres setup, eller om dere skal i gang med Facebook-annonsering, vi hjelper dere.

Facebook sine algoritmer er en dynamisk maskin som kontinuerlig lærer av dataene den mottar. Derfor er tracking og bruk av eksisterende eller kommende data veldig viktig.

Rådgivning og gjennomføring

Vi jobber med rådgivning og gjennomføring av Facebook- og Instagram-kampanjer for våre kunder, og vi vil kunne bidra til at du med disse kanalene når nye målgrupper. Facebook-annonseringen kan hjelpe deg med å nå ut til helt nye kunder som du ellers ikke ville truffet, og Facebook kan også fungere som et ledd i en mer kompleks kundereise.

Hvorfor annonsere på Facebook og Instagram?

Forskjellen på Facebook- og Instagram-annonsering vs. de klassiske markedsføringsformene som for eksempel Google Ads, er at på sosiale medier treffer du kundene dine basert på hvem de er og hvilken atferd de har. Det kan for eksempel være kunder som handler mye på nett eller kunder som har en tendens til å fylle ut leadskjema.

På Google Ads treffer du de nye kundene ved hjelp av søkeord – og det er et naturlig tak på hvor mange som kan treffes hver måned da kun x-antall mennesker vil søke etter ditt produkt. På sosiale medier kan dere derimot treffe nye kunder – nesten ubegrenset.

Vi arbeider med en fastsatt og enkel prosess

  1. For å gi gode råd kontakter vi dere for å høre mer om behovet. Dette er selvfølgelig helt uforpliktende.
  2. Ut i fra behovsanalysen tar vi et møte hvor vi presenterer en digital strategi og miks av kanaler som dere kan benytte når dere skal i gang med Facebook-annonseringen.

Rapportering

Et live dashbord gjør at dere kan følge utviklingen og resultatene av Facebook-annonseringen. Vi er et teknologisk- og datadrevet markedsføringsbyrå og lever av å gi våre kunder de beste resultatene.

Faste månedlige statusmøter, hvor dere får en full gjennomgang av resultater og utviklingen av annonseringen. Sammen setter vi nye mål og planer for kommende måned.