Finn kundene dine i den digitale jungelen.

(igjen og igjen)

Det er ikke bare-bare å finne kunder. Faktisk så er det ganske vanskelig. Gjennom hele døgnet blir de bombardert med tusenvis av budskap. Hvordan skal du i det hele tatt finne de riktige kundene og få de til å legge merke til deg? Da er det spesielt én ting du må tenke på – relevans.

Så, hvordan skape relevant markeds­føring som finner kunder?

Relevant markedsføring handler ikke bare om å ha et budskap som er tilpasset målgruppen. Du må også treffe de riktige personene, til rett tid og på rett sted. Det er med andre ord en del ting som skal klaffe for at du skal finne kundene dine.

Heldigvis kan vi hjelpe deg med alt fra start til slutt. Gjennom konstant testing og justering av budskap, kanal, målgruppe og målsetning finner vi ut av hvilken miks fungerer best basert på dine mål. Det gir deg mest mulig ut av markeds­budsjettet ditt.

La kundene finne deg

Like viktig som å treffe kundene med kommunikasjonen når du vil nå dem, er det å være der når de leter etter deg. Gjennom innholds­produksjon, retargeting, SEO og Google/Bing Ads sørger vi for at du dukker opp når noen leter etter deg eller det du tilbyr. Da blir du relevant for kundene dine.

Vi hjelper deg finne kunder og kunder med å finne deg.

Kom i gang med oss

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for et møte og en presentasjon av våre tjenester.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Målgruppe og forbehold

Vårt felles mål med workshoppen er å finne vekstmuligheter for din bedrift gjennom markedsføringsaktiviteter og kommunikasjon, som vi sammen kan jobbe videre om. Workshoppen passer best for bedrifter som har flere enn 10 ansatte. Vi tar forbehold om å kunne takke nei til henvendelser som vi mener ikke faller innenfor vår målgruppe.